Ingrediƫnten
250 gram rauwe gepelde tijgergarnalen (diepvries)
1 mespunt gemalen kruidnagel
1/2 tl kurkuma
1 tl djinten (gemalen komijn)
1 tl verse fijngehakte gemberwortel
1 rode peper in ringen
15 gram grof gehakte koriander
1/2 geperste limoen
4 trostomaten in blokjes
2 el olie
Bereiden
Garnalen volgens gebruiksaanwijzing laten ontdooien. Garnalen droogdeppen en omscheppen met kruidnagel, kurkuma en djinten. Gember en rode peper erdoor mengen en 10 minuten laten intrekken.
Koriander, limoensap en zout naar smaak door de tomaten scheppen. Tomatensalade over vier borden verdelen.
In wok olie verhitten. Garnalen (met marinade) ca. vijf minuten roerbakken tot ze gaar zijn. Garnalen over de tomatensalade verdelen.
Dank je wel voor het plaatsen!! Nu kunnen we weer smullen!
BeantwoordenVerwijderen