Op dit blog verzamelen we de recepten die we tijdens onze kookclubetentjes voorgeschoteld krijgen. Maar andere recepten, mits uitgeprobeerd en goed bevonden door thuisfront of vrienden, zijn ook welkom!
zondag 15 september 2013
Zon (of oven)gedroogde tomaatjes
- knoflook
- olijfolie
- zeezout
- peper
- verse tijm
- tomaten
- glazen pot
Snij de tomaatjes doormidden en haal de pitjes eruit. Zet de oven op 100 graden. Leg de tomaatjes op een bakblik of rooster met bakpapier (op hun rug). Zout, peper en verse tijm erover doen en besprenkelen met olie. Ongeveer 5 uur in oven laten staan (hangt van afmeting tomaatjes af).
Ondertussen olie aanmaken met kruiden, knoflook. De tomaatjes af laten koelen en daarna in glazen pot onder de olie zetten.
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)

Ik wilde hier een foto van mijn tomaten zetten, maar dat kan blijkbaar niet! Dat is jammer...
BeantwoordenVerwijderen